PACHETE FUNERARE

 

Pentru a veni in intampinarea cerintelor dumneavoastra am conceput o serie de Pachete Funerare specifice, care sa acopere un procent cat mai mare din nevoile dumneavoastra.
Tinand cont, atat de traditii, cat si de necesarul de baza pentru orice inmormantare, putem spune ca, in acest moment, avem pachetele cele mai complexe de pe piata de profil, nefacand rabat de la calitate, si cu un cost accesibil. Acest lucru este posibil datorita furnizorilor cu care lucram in momentul de fata si de la care am obtinut preturi preferentiale.
Pachetele Funerare au fost astfel concepute incat sa se incadreze in ajutorul de deces acordat de statul roman, existand in acest fel costuri zero din partea dumneavoastra la achizitionarea acestora. In cazul in care valoarea pachetului este mai mica decat valoarea ajutorului, veti primi suma corespunzatoare inapoi.
Pe langa pachetele de baza stabilite de catre firma noastra, va putem oferi si pachete funerare personalizate in functie de nevoile dumneavoastra. Cu drag Un colt Din rai