PACHETE PARASTAS- POMANA

Ai nevoie de pachete Parastas/Pomană pentru a cinstit memoria celor dragi? Un colț din Rai îți oferă cele mai complete și personalizate soluții pentru a-ți onora în mod special cei plecați înaintea noastră.

Avem o gamă variată de pachete, adaptate nevoilor și preferințelor tale. Fie că dorești un parastas intim sau un pomelnic generos, noi suntem aici să te sprijinim în aceste momente dificile.

Echipa noastră experimentată îți va oferi consiliere și asistență în alegerea celor mai potrivite servicii și produse. De la lumânări și candele speciale, până la aranjamente florale și produse tradiționale, avem tot ce ai nevoie pentru a crea o atmosferă solemnă și plină de respect.

Dăruiește-le celor dragi un parastas sau o pomană de neuitat, organizată cu profesionalism și grijă. Înțelegem importanța acestor momente și ne asigurăm că totul este pus în valoare într-un mod impecabil.

Alege acum pachetul Parastas/Pomană perfect pentru tine și contactează-ne pentru a primi mai multe detalii! Împreună, vom crea un omagiu memorabil pentru cei dragi.
Pentru a simplifica organizarea evenimentului funerar, UN COLȚ DIN RAI a creat o noua categorie de pachete, pachete speciale pentru pomana-parastas.
Acestea includ toate cele necesare ritualului de inmormantare , pornind de la cosul traditional de coliva ,colaci (cap arhanghel si prescura), vin rosu, vin amestecat cu ulei , pana la pachete de pomana ce contin meniuri prestabilite . Pachetele alimentare pot fi dulce sau de post,in functie de ziua in care are loc ceremonia religioasa.

pachet parastas snitel

pachet_parastas_snitel__2_-removebg-preview

pachet parastas ceafa

pachet_parastas_ceafa__2_-removebg-preview

pachet parastas pulpa

pachet_parastas_pulpa__2_-removebg-preview

pachet parastas peste

pachet_parastas_peste__2_-removebg-preview

pachet parastas sarmalute

WhatsApp_Image_2023-11-28_at_17.21.38__1_-removebg-preview

pachet parastas chiftele

WhatsApp_Image_2023-11-28_at_17.21.39-removebg-preview

Pachet pomana

WhatsApp_Image_2023-11-28_at_17.21.39__1_-removebg-preview

pachet complet cu coliva si prescure

WhatsApp_Image_2023-11-28_at_17.21.39__2_-removebg-preview

Coliva

WhatsApp_Image_2023-11-28_at_17.21.38-removebg-preview

Prescure

WhatsApp_Image_2023-11-28_at_17.21.39__3_-removebg-preview